Ανδροpolitan on υπερμεγέθεις γοητευτικούς αναγνώστες μου

Περπατούσα σκυφτός μέσα στην πόλη. Βράδυ Πέμπτης και στην Αθήνα επικρατούσε μια ανησυχητική ησυχία, λόγω κυρίως της θερινής ραστώνης που μόλις ξεκίνησε. Ραστώνη, τι ωραία λέξη . Τέλεια θα την χρησιμοποιώ όταν πάω να μιλήσω σε γκόμενα στο Κλάμσις. Βλέπω έναν γνωστό μου στον δρόμο και σταματάω να χαιρετήσω . Τι γνωστός μου δηλαδή. Βασικά είχε πάει με την γκόμενα μου πριν 3-4 χρόνια. Καλό παιδάκι μωρέ εντάξει. Δεν με ένοιαξε που την πήδηξε γιατί την έχει μικρή. Αυτή. Ορίστε το είπα. Τέλοσπάντων, είπαμε μερικά τυπικά και μετά με κοίταξε με ένα τέρμα απαξιωτικό βλέμμα, λέγοντας μου ότι πάχυνα. Του είπα να διαβάσει Ανδρόpolitan, για να μην κάνει σαν γκόμενα.

Πρόσφατα διάβασα πως πλέον οι γυναίκες σκληραίνους τις ρώγες τους σε διάφορες χώρες και το συνδυάζουν με κομάντο στυλ, χωρίς εσώρουχα για να φαίνονται πιο σέξυ. Έβαλα τον εαυτό μου σε σκέψεις. Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι, όμως μετά σκέφτηκα πως είμαι τελείως ατάλαντος, οπότε θα γράψω καμιά μαλακία να την διαβάσετε εσείς. Θα τραβήξετε και μία μετά από τα δύο σουβλάκια που θα έχετε φάει και θα κοιμηθείτε σαν πουλάκια. Προσπάθησα να σκεφτώ τρόπους , για να μπορούμε και εμείς οι άντρες να ρίξουμε τα βλέμματα πάνω μας με τέτοια τερτίπια.

Αρχικά, στο προηγούμενο κείμενο μίλησα για κάλτσα στο εσώρουχο. Θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω, με μανταλάκι κίτρινου χρώματος πάνω από το εσώρουχο. Το συνδυάζουμε με γκρι φόρμα ή γκρι σορτσάκι για να δείξουμε πως είμαστε υπερμεγέθεις. Επιπλεόν, μπορείτε να μην δοκιμάσετε κάτι τόσο πρακτικό αλλά να πάτε σε Mind Games στυλ Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τώρα που είναι καλοκαίρι, ΤΟΛΜΑΜΕ με άσπρο μαγιουδάκι, ώστε να δείξουμε και καλά στο ωραίο φύλο πως δεν φοβομάστε να δείξουμε τα προσόντα μας.

Από εκεί και πέρα δεν χάνουμε την ευκαιρία να δείξουμε την εφευρετικότητα μας. Αγόραζουμε σκύλο, προτιμώντας Μαλτεζάκι και το βολτάρουμε πάνω κάτω στην Αποστόλου Παύλου. Περνάμε προς τα έξω πως είμαστε όμορφοι, φιλόζωοι, ψαγμένοι, ακούμε Νουβλ Βαγκ στον ελεύθερο χρόνο μας και γιατί όχι, βλέπουμε ταινίες του Κισλόφσκι. Περιμένω να τα βάλετε όλοι σε εφαρμογή.

Κείμενο Giannis Beletsiotis

© 2018, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under unfiltered chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!