Ανδροpolitan on πρώτη κίνηση!

Την είδε ξαφνικά μπροστά του. Ήταν εντυπωσιακή με ένα βλέμμα που μαγνήτιζε. Η καρδιά του χτύπησε δυνατά και προσπάθησε να την πλησιάσει, όμως τα πόδια του είχαν στυλώσει. Έμεινε πολλή ώρα μετέωρος αναλογιζόμενος τι θα πει. Σκέφτηκε άπειρες ατάκες που όμως τις απέρριπτε μία – μία μέσα στο κεφάλι του. Τελικά την λύση έδωσε αυτή καθώς του μίλησε πρώτη. Κλασσικό πράγμα. Κάθε φορά την λύση έδινε εκείνη .

Μίλησαν πάρα πολύ. Η ώρα πέρναγε πολύ γρήγορα όταν μιλούσε μαζί της. Ήθελε να δείξει ότι την ακούει γι’ αυτό είχε στραμμένο το βλέμμα του πάνω της, προσπαθώντας να μην τα χάσει από την ομορφιά που εξέπεμπε. Ο ήρωας μας είχε μια απάντηση για όσα τον ρώταγε. Της έκανε καλή εντύπωση . Είχε καιρό να νιώσει έτσι και αυτή. Τον τελευταίο καιρό πίστευε πως δεν την ακούει κανείς, ειδικότερα μετά τον χωρισμό με την μεγάλη της σχέση. Κάπου εκεί αυτός είπε μια μαλακία ανέκδοτο. Γέλασε δυνατά για να μην τον κάνει να νιώσει άσχημα παρ’όλο που ήταν απαράδεκτο.

Είχαν πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Δεν το πίστευε κανείς από τους δυο τους. Την κέρδισε όταν της είπε ότι λάτρεψε μια παράσταση του Μαρκουλάκη. Της άρεσε ο Μαρκουλάκης. Σίγουρα θα ήθελε να τον ξαναδεί, γιατί πίστευε ότι είχανε πολλά να πουν. Είχε φανταστεί φευγαλέα να την βγάζει για ποτό στην πλατεία Κολωνακίου, Σεπτέμβρη μήνα ώστε να μην έχει ζέστη και να φυσάει το κλασσικό ωραίο Αθηναϊκό αεράκι. Κάπου εκεί του είπε ότι της αρέσουν οι Arctic Monkeys και εκείνος έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο.

Η ώρα πέρασε γρήγορα και για τους δύο. Το παράδοξο ήταν πως κανένας του δεν κοίταξε το ρολόι του ούτε μια στιγμή κατά την διάρκεια της βραδιάς. Βρέθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλον. <<Χάρηκα πολύ>> του είπε και κοντοστάθηκε περιμένοντας καρτερικά την κίνηση του. <<Παρομοίως>> απάντησε αυτός , σκεπτόμενος ότι είναι πολύ όμορφή για να της αρέσω. Αυτή έφυγε και αυτός δεν την ξαναείδε ποτέ.

Η στήλη είχε ανάγκη ως πρώτο κείμενο της σεζόν κάτι σχετικό με την πρώτη κίνηση. Το παρατήρησα το καλοκαίρι έντονα αλλα και όλη την χρονιά που πέρασε. Κάντε κίνηση και μην φοβάστε. Το πολύ πολύ να σας κάνει περιοριστικά μέτρα. Σας παρακαλώ πολύ, μην καταλήξετε στην στήλη του <Σε είδα>>. Ότι άλλο θέλετε άλλα όχι αυτό. See you next week .

Κείμενο Giannis Beletsiotis

© 2018, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under unfiltered chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!