Αγαπημένο μου ημερολόγιο… είσαι youth και φαίνεσαι!

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Είναι Σαββατοκύριακο του Μαΐου και οι προβληματισμοί μου είναι ένα σωρό όσον αφορά το αν είμαι youth ή όχι… ξέρεις καμιά φορά ενώ το λέει η καρδούλα σου, δεν το λένε τα πόδια σου.. με νιώθεις;

Σε αυτή την περίπτωση όμως είσαι youth; και τι είναι youth τελικά, και που είναι το youthομερτρο; …και τι τσιρίζεις για να μας πείσεις ότι είσαι τραγουδίστρια; (α σορρυ αυτό είναι από άλλο ριάλιτι)

Ε λοιπόν να σου απαντήσω εγώ, είσαι youth και φαίνεσαι… και έχω και ίσα με δέκα λόγους να σε πείσω.. είσαι youth γιατί όταν ακούς τους χαζοχιτ της εποχής η καρδιά σου χτυπάει δυνατά με τα bubble pop μπίτια και κουνάς το πόδι σου με 130 beats per minute, είσαι youth γιατί μέσα στον Μάιο έβαλες πάνω από μία φορά πολύχρωμο μακό για να σε “αγγίξει” ο ήλιος, είσαι φυσικά youth γιατί μπορεί να μην είσαι κάθε Σάββατο στα teen clubs άλλα όταν πας παίρνεις το κλειδί απ το μαγαζί και χορεύεις όσο είναι το φανάρι κόκκινο και μέχρι να φτάσεις σπίτι σου.. εννοείται είσαι youth γιατί την τελευταία φορά που ερωτεύτηκες έκανες σαν κουτάβι που το βάζουν μέλι στην γλώσσα του!

Όχι, μην μου λες τις χαζομάρες για την ηλικία σου, το “youth” feeling δεν το καθορίζει η ηλικία σου, ούτε θα λογοδοτήσεις στους άλλους αν εσύ νιώθεις youth! Eσύ κράτα αυτή την νεότητα στον τρόπο σκέψης, στην συμπεριφορά σου και τότε όλα γύρω σου θα είναι youth, τότε θα είσαι youth και θα φαίνεσαι!

…Στο κάτω κάτω θα σου αποκαλύψω και αυτό, πριν από λίγο ήμουν στην λαϊκή και ο κύριος στις ντομάτες μου είπε “ο νεαρός τι θα ήθελε;”

Πρέπει να κλείσω τώρα, και μια χάρη μόνο θα ήθελα να μου κάνεις, μην ξεχάσεις φέτος το καλοκαίρι στην πρώτη βουτιά από ψηλά, ναι εκεί που θα νιώθεις την αδρεναλίνη απ τις γάμπες μέχρι το κεφάλι σου.. να φωνάξεις… είμαι youth και φαίνομαι!

 

© 2017, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under YOU.

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.