Greek in the City: Το YouTube σου δίνει την ελευθερία να κάνεις οτιδήποτε και όποτε το θες!

For English press here.

Μία ήρεμη μέρα, που το πρόγραμμά μου ήταν πιο χαλαρό, καθώς παρακολουθούσα διάφορα βίντεο στο YouTube, πέτυχα τυχαία τον Chris Semers. Αφού είδα ένα από τα βίντεο του, κόλλησα αμέσως με το κανάλι του λόγω του ενθουσιασμού και της θετικής του ενέργειας. Μου αρέσει πολύ να παίρνω συνέντευξη από ανθρώπους που κάνουν κάτι θετικό και δημιουργικό στην ζωή τους, έτσι ήξερα πως η επόμενή μου θα ήταν με τον Chris!

Το Greek in the City είναι ένα Vlog για την Νέα Υόρκη και για το πώς είναι να είσαι γεννημένος Ελληνοαμερικάνος. Εκεί θα βρεις ενδιαφέροντα χιουμοριστικά βίντεο για την ελληνική ιστορία, κουλτούρα, συνταγές μαγειρικής, ακόμη και βίντεο με αστείες προκλήσεις. Πρέπει να τα δεις. Θα σου φτιάξουν σίγουρα την μέρα!

 The Interview

Πότε έφτιαξες το κανάλι σου στο YouTube και τί σε ενέπνευσε ή σε παρακίνησε να το κάνεις;

Το έφτιαξα τον Σεπτέμβριο του 2015 μετά απο 1 χρόνο μελέτης του Youtube και δημιουργικού περιεχομένου. Αυτό που με παρακίνησε για το κανάλι μου ήταν το πάθος μου στο να δημιουργώ ταινίες, να φτιάχνω μουσική και το να κατασκευάζω πράγματα επίσης. Το YouTube  σου δίνει την ελευθερία να κάνεις οτιδήποτε και όποτε το θες.

Πώς είναι να είσαι γεννημένος Ελληνοαμερικάνος και πώς είναι η ζωή σου στην Νέα Υόρκη;

Το αγαπώ που είμαι Ελληνοαμερικάνος και που ζω στην Νέα Υόρκη. Μένω με την μητέρα μου στην Αστόρια (Queens) , η οποία είναι γνωστή για τον μεγάλο πληθυσμό των Ελλήνων στην κοινότητα. Είναι βολικό που μένω εκεί γιατί είμαι δεκαπέντε λεπτά μακριά από το Μανχάταν, το οποίο μου δίνει πρόσβαση στις ανάγκες που χρειάζονται για να φτιάξω τα βίντεο μου: όπως οι συνεργασίες μου με τον Konilo , ή με όλους τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της Νέας Υόρκης που είναι στα υπόλοιπα βίντεο. Για παράδειγμα οι ταλαντούχοι Sherry Vine και Peppermint.

Επισκέπτεσαι συχνά την Ελλάδα; Τί είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο;

Πριν τον θάνατο του πατέρα μου ( 4 χρόνια πριν) συνήθιζα να την επισκέπτομαι μία φορά τον χρόνο, αλλά δεν έχω έρθει ξανά από τότε. Συνήθως πηγαίνω στο σπίτι μου στην Διομήδεια που είναι στην Ξάνθη. Μου λείπει η γιαγιά μου και οι άνθρωποι στην Ελλάδα, είναι όλοι τόσο φιλόξενοι και όμορφοι που είναι σαν μία δεύτερη οικογένεια. Στην Νέα Υόρκη δεν βρίσκεις αυτήν την αμεσότητα και δεν είναι τόσο κοντά όλοι μεταξύ τους, διότι η πόλη έχει τόσο μεγάλο πληθυσμό που όλοι είναι εστιασμένοι στους εαυτούς τους. Ελπίζω να έρθω αυτό το καλοκαίρι ξανά, θα δείξει.

Ποιές είναι κάποιες από τις επιτυχίες σου και πτώσεις που είχες ;

Κάθε ημέρα που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλεύω πάνω στην ειδικότητα που είναι το πάθος μου, είναι μία επιτυχία. Το να δημιουργώ αυτά τα βίντεο για να τα βλέπουν πολλοί άνθρωποι και να τους αρέσουν, είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν την εμπειρία αυτή να αξίζει. Αν και δεν έχω φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας μου, σκοπεύω να συνεχίζω να φτιάχνω και να κρίνω τα βίντεο μου με βάση τον στόχο που έχω στο μυαλό μου.  Αυτό που με έχει διδάξει αυτή η εμπειρία είναι να κυνηγάω τους στόχους μου, κάτι το οποίο με έχει οδηγήσει στην προσωπική μου ικανοποίηση. Όσον αφορά τις πτώσεις μου, η μαμά μου λέει πως δεν έχω καμία.

Τί είναι αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά δεν το έχεις κάνει ακόμα;

Θα ήθελα να έχω την δική μου τηλεοπτική εκπομπή, γιατί νιώθω ότι η προσωπικότητά μου σε συνδυασμό με αυτόν τον τύπο τηλεόρασης θα ταίριαζε για μία διάσημη εκπομπή.

Έχεις ένα μότο ή μία φράση την οποία ακολουθείς στην ζωή σου; Τί θα συμβούλευες τους αναγνώστες μας;

Το μότο μου είναι “‘Όταν θέλεις να γίνει κάτι, κάν’το ο ίδιος”. Όχι μόνο στο YouTube, αλλά σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Εσύ έχεις τον έλεγχο και αν θέλεις κάτι υπερβολικά, πρέπει να δουλέψεις σκληρά γι’αυτό. Γίνε εσύ αυτός που διαμορφώνει το πεπρωμένο σου.

© 2016 – 2017, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Talk That Talk

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!