“Η Αγάπη μου στην Ικαριά”

Χρόνια και Χρόνια τώρα τριγυρνώ… στο τρία ντάμπλιγιου γιατί λογικά θα το ξέρεις δεν έχω ζωούλα έχω μεγκαμπάητ. Σε μια περιπλάνησή μου πριν ακριβώς δυο βράδια ανακάλυψα αυτό εδώ το πολύ ιδιαίτερο project και αμέσως με κέρδισε! Το γνωστό σε όλους μας “Ικαριώτικο” είναι rock και μάλιστα με ένα πολύ όμορφο video, ένας γάμος που τελικά δεν έγινε για να πραγματοποιηθεί ένα summer party σε μια ταράτσα!

Οι δύο Χριστίνες που έγιναν γνωστές με το Rock Cover του “Βασιλικός θα γίνω” επιστρέφουν με ένα ακόμα cover που είναι συνδυασμένο με το Ελληνικό καλοκαίρι!  Η Χριστίνα Συρίγου και η Christine Ullorja με ξάφνιασαν με την παρακάτω διασκευή, και αν έχετε μια σταλιά ροκιάς στο αίμα σας είναι το ίδιο ότι θα πάθετε το ίδιο!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας μιλήσει το τραγούδι (με το νέο rock φόρεμα)

 

© 2018, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under talk that talk

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.