Η Lady Gaga τραγουδάει για τον Tom Ford

από τη Τζορτζίνα Πολιτάνου

Για την κολεξιόν Spring 2016, ο Τομ Φόρντ παραιτήθηκε από την παραδοσιακή παρουσίαση στην πασαρέλα/σκηνή της Εβδομάδα Μόδας  και αντ ‘αυτού επέλεξε να παρουσίασει τη συλλογή του με τη μορφή ενός βίντεο. Ο σχεδιαστής θέλησε να αξιοποιήσει το ταλέντο της αγαπημένης του φίλης, Lady Gaga η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο 3 λεπτών  παρουσιάζοντας  τη Spring 2016 συλλογή μέσα από ένα κύμα χορού από μοντέλα γυρισμένο από τον Nick Knight.

O Ford είπε στο WWD (Women’s Wear Daily), “αντί να έχω ένα παραδοσιακό σόου αυτή τη σεζόν, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι νέο. Ήθελα να σκεφτώ για το πώς να παρουσιάσω μια συλλογή με κινηματογραφικό τρόπο που σχεδιάστηκε από την αρχή, για να υποβληθεί σε απευθείας σύνδεση.

Προερχόμενο το βίντεο από ένα σχεδιαστή ο οποίος στο παρελθόν είχε απαγορεύσει τα τηλέφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο runway του, o Ford αρχίζει να αποδεικνύει με αυτό το βίντεο ότι είναι έτοιμος για την στιγμή του στη μικρή οθόνη, καθώς και για όλα τα «likes» που επέρχονται από αυτό του το βήμα.

H Lady Gaga είχε γράψει το 2012 το τραγούδι, Donatella, με παραγωγή του Zedd για το ARTPOP για να εξυμνήσει τη φοβερή σχεδιάστρια της Versace, Donatella.

© 2015, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under unfiltered chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!