Don't Kill My Vibe

O Michael Jackson δεν έφυγε ποτέ.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Δεν ξέρω πόσα χρόνια μου μένουν ακόμα να ζήσω, να βλέπω, να ακούω και να αισθάνομαι αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα ξεχάσω το πρωινό της 25ης Ιουνίου του 2008 και πάντα αυτό το καταραμένο συναίσθημα της απώλειας θα με κυνηγάει, ναι μπορεί να σου ακουστεί υπερβολικό αλλά μπορεί να το βίωσες και εσύ, δεν έχει σημασία τώρα θα μιλήσω εγώ.

Αν συνεχίζεις να διαβάζεις τότε ίσως και εσύ αυτό το πρωί να πέρασες παρόμοια φάση, να ξύπνησες, να είδες το χαμό στο κινητό σου απο μηνύματα και να έτρεξες γρήγορα στο πισί σου να διασταυρώσεις αυτό που σίγουρα δεν ήθελες, ο παιδικός σου ήρωας δεν είναι στην ζωή, ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης δεν μπορεί πια να εκφραστεί και ο άνθρωπος που σε βομβάρδισε με μηνύματα παντός τύπου στην εφηβεία σου δεν θα συνεχίσει να το κάνει.. η μήπως όχι?

michael music hunter

Τελικά, 7 Χρόνια μετά μπορεί να έχω την ίδια θλίψη καθε Ιούνιο αλλά η κληρονομιά που πήρα από τον μουσικό πατέρα μου και το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο. Για μένα πάλι τα ίδια κάνει και πάντα θα το κάνει, ο michael ζει και ζει γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς αφου ο μουσικός πλανήτης στηρίζετε σε αυτόν και στο έργο του και αφού εγώ εχω σημάδια που δεν είναι τατουάζ που θα ξεθωριάσουν αλλα ενέσιμα βιώματα.

Για μένα είναι ευκαιρία σήμερα να θυμάμαι πόσο μεγάλος καλλιτέχνης ήταν, και για σένα να μάθεις και να δεις 8 υπερκαταπληκτικά tributes που είναι εμπνευσμένα από τον Michael Jackson, και κάπως έτσι .. ο michael δεν έφυγε ποτέ.. !

1. 14.000 άτομα φτιάχνουν ένα μοναδικό flashmob για το “Thriller” στο Μεξικό, μπαίνουν στο guinnes και εσύ ζηλεύεις που δεν ήσουν εκεί το 2009.

2. H Beyonce σαφώς επηρεασμένη και δηλωμένη Jackson fan την χρονιά που ο Michael εφυγε αλλάζει τους στίχους του “Halo” και γίνετε ένα υπέροχο και ανατριχιαστικό tribute.

3. O Γερμανός βιολιστής André Rieu Προσθέτει 5 κομμάτια του Michael στις συναυλίες του και αυτό εδώ είναι μια αγαπημένη μου στιγμή.

4. Περίπου 400 φυλακισμένοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στις Φιλιππίνες και 3 χορευτές δημιούργησαν το παρακάτω video. Το πρότζεκτ είναι official και φτιάχτηκε για το Dvd του “This is it”

5. Η Clare Maguire εγραψε αυτό το τραγούδι που αν είσαι hardcore fan θα ταυτιστείς και το κυκλοφόρησε λίγο καιρο μετά τον θάνατό του. Σχεδόν σφυρίζει ακόμα στα αυτία μου!

6. Τα Mtv Awards του 2009 ήταν μόνο Michael Jackson και αυτό ήταν το καλύτερο σημείο!

7. Φυσικά υπήρξαν και θα υπάρχουν αμέτρητες παραστάσεις με χορευτικά και όχι μόνο (μεχρι αναπαράσταση συναυλίας είδαμε) μια απ τις πιο πετυχημένες ήταν αυτή εδώ του Cirque du Soleil με εκατοντάδες παραστάσεις ανά τον κόσμο και sold out στην πλειοψηφία τους.

8. Υπάρχουν πάνω απο 1 εκκατομύριο tributes, videomix, remix, κτλ με τις δουλειές του Michael Jackson υπάρχει περίπτωση να τα έχω δεί/ακούσει όλα αλλα αυτό του Robin Skouteri είναι νομίζω το καλύτερο Video mix με mashup τραγούδια που φτιάχτηκε ποτέ και με αυτό θα κλείσω, θα το ακούσω δυνατά θα το κοιτάω full screen και θα θυμάμαι πάντα οτι ο Michael δεν έφυγε ποτέ γιατί το είναι μου ολόκληρο έχει κομμάτια από τον ίδιο που τόσο πολύ αγαπώ!

<3

tumblr_mmvhc7iuTL1s6dntmo1_500

*Περισσότερα στο Music Hunter

© 2016, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *