Το άλλο μου μισό, βρίσκεται εκεί ψηλά… στον ουρανό.

Το άλλο μου μισό, βρίσκεται ΕΚΕΙ ψηλά… Στον ουρανό… Αυτή τη φράση δεν την λένε όλοι. Μα όσοι την έχουνε πει, πονάνε πολύ να ξέρετε… Άλλοι το δείχνουν.. Άλλοι όχι. Ο πόνος είναι ο ίδιος όμως… Και όσοι μείνουν εδώ κάτω πρέπει να συνεχίσουν. Με μισή καρδιά, με μισό μυαλό. Αλλάζεις και γίνεσαι σκληρός. Δεν σε φοβίζει τίποτα πια… Το περίεργο είναι πως ότι και να κάνεις πλέον, πιστεύεις πως κάνεις χαρούμενο και υπερήφανο αυτο το μισό σου κομμάτι που είναι εκεί πάνω…

Το νιώθεις…Νιώθεις αυτή τη δύναμη να έρχεται από ψηλά! Και περνάει ο καιρός… Και ο πόνος ακόμη πιο βαρύς. Αλλά εσύ πρέπει. Πρέπει να συνεχίσεις γιατί ο Φύλακας Άγγελός σου σε θέλει δυνατή. Και πολύ απλά ΖΕΙΣ μέχρι να συναντηθείτε ξανά και να γίνετε όπως και πριν. Θα υπάρξουν και οι Καλοθελητές που θα σε κατακρίνουν, θα σου κάνουν παρατηρήσεις, θα σου πουν ότι θα μπορούσες να χειριστείς τα πράγματα αλλιώς, πως ΑΝ ήταν στη θέση σου Θα Θα Θα, θα γίνεις το θέμα συζήτησης σε παρέες ανθρώπων, που θα μιλάνε για σένα (χωρίς εσένα φυσικά) γνωρίζοντας μόνο το όνομα σου και τίποτε άλλο.

Υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων. “Ταπεινοί και Αναμάρτητοι” λέγονται. Υπάρχουν και άλλοι που θα σου κάνουν μια αγκαλιά η θα σου σφίξουν το χέρι και θα σου πουν να κλείσεις τα αυτιά σου στα πρέπει και στις αφ’υψηλού παρατηρήσεις του καθενός και να προχωρήσεις όπως ΕΣΥ γουστάρεις. Ο καθένας έχει κάτι να σου πει. Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα… Γι’ αυτό να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Η ευτυχία σας είναι δική σας υπόθεση. Μην δώσετε σε ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαίωμα να έχει λόγο στη ζωή σας! Για όσο είστε εδώ κάτω λοιπόν… Απλά ΖΗΣΤΕ!

Κείμενο: Μαρία Ψαραδέλλη για τον αδικοχαμένο αδελφό της ένα χρόνο πριν. 

© 2018, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!