2Girls1Map: “Ανοίξαμε το δικό μας κανάλι και βρήκαμε τον εαυτό μας!”

Συνέντευξη: Παναγιώτης Ρίνος

Είναι σχεδόν σίγουρο και πασιφανές οτι το Ελληνικό Youtube εδώ και ένα χρόνο είναι σε άνθιση, είναι trend, είναι εθισμός και είναι η καθημερινότητά μας… για παράδειγμα εγώ μπορεί να κάτσω κάνα 3ωρο για πλάκα και να παρακολουθώ Utubers γιατί απλά μου αρέσουν και λένε την αλήθεια τους, το ΕΣΡ δεν υπάρχει, η Ντέπη Γκολεμά δεν μπορεί να σε επηρεάσει και ταυτόχρονα είναι τουλάχιστον τιμή μας να βλέπουμε ωραίες παραγωγές που έγιναν με αγάπη…

Κάπως έτσι είναι οι 2girls1map που βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά μου καθώς κοίταζα τα trendings του youtube. Κάνανε λέει το δικό τους Shopping Star, “άντε γεια” λέω κορίτσια και κάθομαι να δω τι βλακεία (πάλι μόδα, πάλι beauty;) θα δω.. μέχρι που αρχίζω και τσιρίζω “τι θεάρες που είναι” πολύ contrast να βλέπεις 2 όμορφα κορίτσια να μην κάνουν beauty και να κάνουν πραγματική κωμωδία! (Όχι ότι έχω τίποτα με αυτούς που το κάνουν απλά είναι πλέον βαρετό)

Χωρίς πολλά λόγια θα σου πω, ότι αφού είδα όλα τα video στο κανάλι τους, που τελικά είχε και travel vlog που επίσης το βρίσκω πρωτοποριακό για την χώρα μας θέλησα να τις γνωρίσω, να τις συναντήσω και να ρωτήσω!

Κορίτσια Γεια σας, και κάλως ήρθατε στο Athens Vibe. Πως ξεκινήσατε να ασχολείστε με το YouTube;

Αρχικά κάναμε εκπομπή για 5 χρόνια σε ιντερνετικους ραδιοφωνικούς σταθμούς, συνεργαζόμασταν ήδη και θέλαμε να το ψάξουμε σε κάτι άλλο. Κάνοντας λοιπόν κάποια ερασιτεχνικά αστεία βιντεάκια σε ένα ταξίδι μας στην Αγγλία, τα ανεβάσαμε facebook και υπήρξε πολύ θετική ανταπόκριση! Οπότε ανοίξαμε το δικό μας κανάλι εδώ κι ένα χρόνο και τελικά βρήκαμε τον εαυτό μας!

Πείτε μου λίγο πιο αναλυτικό ποιο είναι το περιεχόμενο του καναλιού; και τι είδους βίντεο ανεβάζετε στο κανάλι σας;

Έχουμε 2 κατηγορίες βίντεο στο κανάλι μας. Η μια είναι με travel vlogs και η άλλη με αμιγώς κωμικά βίντεο.

Πόσο εύκολο είναι για γυναίκες στην Ελλάδα να κάνετε κωμωδία; Έχετε κάποια ομάδα από πίσω να σας βοηθάει;

Είναι δύσκολο από την άποψη ότι υπάρχουν κάποια στερεότυπα όπως το ότι οι γυναίκες δε μπορούν να κάνουν κωμωδία και σε επίπεδο δουλειάς το δύσκολο είναι να μπαίνουμε πάντα στη θέση του θεατή και να αναλογιστούμε αν αυτό που θεωρούμε εμείς αστείο είναι και για εκείνους. Όχι δεν έχουμε ομάδα, ουσιαστικά κάνουμε τα άπαντα μόνες μας: σενάριά, γυρίσματα, μοντάζ!

 Υπήρξε κάποιο αστείο περιστατικό ή κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Πολλά. Ποιο να πρωτοσκεφτούμε δε ξέρουμε! Ένα που έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι όταν τραβάγαμε vlog στο Τορίνο και τρέχαμε να προλάβουμε το τρένο ενώ παράλληλα καταγράφαμε όλη την αγωνία μας και τη τρέλα μας μπροστά στη κάμερα. Κλασσικά μπήκαμε τα τελευταία 2 λεπτά όταν σφύριζε…

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το κανάλι;

Αυτό που επιθυμούμε είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε όμορφα και ξεχωριστά βίντεο και να μας αγαπήσει όλο και περισσότερος κόσμος για την δουλειά μας! Είναι πολύ σημαντικό για μας να βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνουμε και σίγουρα θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με πολύ μεγάλη χαρά αν βλέπουμε ότι το κοινό μας αγκαλιάζει! Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό στον χώρο της κωμωδίας και του vlogging και ελπίζουμε ότι η δουλειά μας μελλοντικά θα ξεχωρίσει.

Athens Vibe ® 
*it’s all Athens to me!

© 2017 – 2018, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Talk That Talk

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.