Ανάποδα…

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Είναι 6102 και στο κατακίτρινο δάσος κοντά στην γειτονιά μου εμφανίστηκε στο χώμα κάτι πολύ περίεργο με ρίζες , μοιάζει με κάτι πανάκριβα στολίδια που είχαμε βάλει στο περσινό αποκριάτικο δέντρο μας, λίγο πριν την έλευση του χρόνου. Φυσικά κανείς δεν έδωσε σημασία όπως συμβαίνει σε όλα τα αξιοπερίεργα γεγονότα στον κόσμο μας.

Οσο για μένα, βαριέμαι τον Δεκέμβριο γιατί είναι στην μέση του καλοκαιριού, εννοείται πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω πάλι ήρθε το βράδυ και πρέπει να σηκωθώ απ το κρεβάτι, να βάλω τα ρούχα μου για να πάω να διασκεδάσω όπως κάθε βράδυ, βαρέθηκα αυτό σε όλη μου την ζωή να το κάνω απο μικρός, θα ήθελα να ρθει το σαββατοκύριακο να πάω για δουλειά και να κάνω όλα αυτά τα τόσο διασκεδαστικά και απαγορευτικά..

..να χαρώ την βόλτα στο super market, να πάω βόλτα τον σκύλο, να απολαύσω μια τέλεια φασίνα στο σπίτι και να πάω τράπεζα και να ευχαριστηθώ επιτέλους την ουρά μέχρι τον κισέ και το καλύτερο που σπάνια πια το κάνω να περάσω μια μέρα στην δουλειά,να είμαι εκεί 12 ώρες και επιτέλους να ξεσκάσω, να νιώσω σαν άνθρωπος και εγώ και όχι όλη την μέρα να διασκεδάζω…

Ονειρεύομαι αν ποτέ τα καταφέρω, να παραγγείλω ένα ιδιαίτερα παχυντικό γεύμα με αμέτρητα φύλλα μαρούλι και ντομάτα και κάτι εντελώς στεγνό ένα φιλέτο κοτόπουλο ας πούμε, γιατί να είναι τόσο ανθυγιεινά τα πιο ωραία φαγητά; γιατί να είμαι αναγκασμένος να τρώω συνεχώς burgers, και σιροπιαστά γλυκά ή παγωτά για το καλό της υγείας μου.. θα θελα να το ρίξω έξω μια φορά.. έστω να ευχαριστηθώ ένα τεράστιο μπολ με βρώμη και γάλα..

anapoda V_ladis2

και τώρα έχω τόσο χρόνο πάλι γιατί πάλι πουθενά δεν θα συναντήσω κίνηση, σε κανένα φανάρι δεν θα περιμένω και αυτό με εκνευρίζει, μου έχει λείψει μια μεγάλη αργοπορία στην κίνηση, καθώς μαθαίνω οτι σε άλλες χώρες είναι εντελώς διαφορετικά, όλοι περιμένουν για πολλά λεπτά στα φανάρια και μπορούν να χαρούν την κίνηση ενώ εγώ σπάνια το βιώνω εδώ…

Θα θελα ο κόσμος να γίνει καλύτερος, να ξυπνήσω και να είναι όλα διαφορετικά, ανάποδα, όλα αλλιώς απ την άλλη μπορεί αν ποτέ αλλάξουν τα πράγματα να νιώθω πάλι το ίδιο, και πάλι να με ενοχλεί η κίνηση στους δρόμους και το ότι δεν θα πρέπει να τρώω burgers.. μακάρι όμως… λες?

*Φωτογραφίες: V_ladis

© 2016, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.