Αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου περίπτερο, στο Athens Street Food Festival.

O Γαβριήλ Νικολαΐδης και το Beauty Killed The Beast ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με αφορμή το  Athens Street Food Festival και μας περιμένουν στο περίπτερο με αριθμό 12 για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Οι αγαπημένες γεύσεις του brunch τυλίγονται σε τορτίγια και μπαίνουν σε ρυθμούς Street Food. Αργοψημένο pork shoulder σε μαύρη μπύρα, μέλι και μουστάρδα, κοτόπουλο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με barbeque και καραμελωμένα κρεμμύδια είναι οι πρωταγωνιστές στο πάγκο των αλμυρών.

Για το γλυκό το νεοϋορκέζικο baked cheesecake μπαίνει σε ξυλάκι και κάνει μακροβούτι σε σοκολάτα. Ολα αυτά θα μπορείς να τα δοκιμάσεις στο περίπτερο με αριθμό 12. 

Το Athens Street Food Festival 2019 θα πραγματοποιηθεί φέτος τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

See you There.

Περισσότερα δικά μου Athenian Vibes μπορείς να βρεις στο Karderinos.gr

© 2019 – 2020, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under radar

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.