Δύο Χρόνια Magic Bus Party στο Παγκράτι!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όταν ακούς ή διαβάζεις την λέξη “Bus” το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι μια διαδρομή, όταν αυτό δε είναι ένα magic bus τότε το μυαλό σου γεμίζει με περιέργεια, χρώματα, εικόνες και συναισθήματα. Αυτό είναι το Magic Bus στο Παγκράτι, ένα Not an ordinary all day bar που δεν μοιάζει με τα άλλα για πολλούς και διάφορους λόγους που θα στους πω αμέσως!

Συνδυάζει το κέντρο με την γειτονιά αφού είναι δίπλα στο άλσος Παγκρατίου, συνδυάζει το vintage με το σύγχρονο στοιχείο, αφού μπορείς να πιεις δροσερά ποτά και νεόφερτα cocktails χαζεύοντας την vintage διακόσμηση του μαγαζιού, και είναι εκεί όλες τις ώρες, για το πρωινό σου με snacks, για τον καφέ σου με φίλους ή χωρίς, και αργότερα για το ποτό ή κοκτέιλ σου! Και τώρα που είπα cocktail μην ξεχάσεις αυτό το Σάββατο στις 9 Ιουνίου, στην γιορτή του Magic Bus για τα δύο χρόνια λειτουργίας του, να δοκιμάσεις τα cocktails που δοκίμασα εγώ με την παρέα μου και πραγματικά ταξιδέψαμε.

 

Μιλάω για τα Cocktail: Hollywood, Kingston και Dublin, και μπορεί η εμφάνιση να τραβάει τα βλέμματα γιατί θες να είσαι και λίγο Instagrammer όμως η έμπνευση και η ποιότητα στα ποτήρια αυτά ήταν ανέλπιστα καλή, γιαυτό trust me και drink a magic cocktail, τα συνδυάζει και τα δύο! Επιπρόσθετα στον κατάλογο θα βρεις cocktails από όλο τον κόσμο, γιατί τι νόημα θα είχε αλλιώς να ανέβεις σε αυτό το Magic Bus, τώρα αν είσαι τύπος που δεν ξενυχτάς no worries να ξέρεις ότι σε αυτό το μέρος, μπορείς να πιεις και early drinks.

 

2 χρόνια Magic bus λοιπόν, δυο χρόνια μαγική ατμόσφαιρα σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας, είμαστε συνέχεια σε αναζήτηση για magic vibes και stay tuned for more… μέχρι τότε τα λέμε αυτό το Σάββατο μετά τις 22:00 στην Σπύρου Μερκούρη 22 στο Magic Bus!

Πως θα πάω στο Magic bus:

Μετρό Ευαγελισμού,Λεωφορεία 054-203-204, Τρόλεϊ 11

© 2018, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under radar

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.