Γράμμα σε έναν φόβο

athens vibe

από τον Νίκο Ιωάννου

Δεν τόλμησα ποτέ να σε κοιτάξω κατάματα για χρόνια.

Σε θεωρούσα τόσο δυνατό, τόσο πάνω από τις δυνατότητες μου. Ήρθε όμως εκείνη η μέρα που σε κοίταξα με όλη μου την ψυχή και σε αντιμετώπισα ίσος προς ίσο. Ήταν η στιγμή που θεώρησα ότι μπορώ να σε παλέψω, η στιγμή που ένιωσα πως είμαι έτοιμος να σε κοιτάξω στα μάτια. Ακόμα και τώρα όμως πολλές φορές με τρομάζεις.

Είσαι ο φόβος που ονομάζω “αυτοκριτική”. Δεν ήξερα ποτέ να δέχομαι τα λάθη μου και ούτε τώρα πολλές φορές. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα όμως να συνεχίσω αν δεν έκανα μια συζήτηση μαζί σου κάθε βράδυ, αν δεν πατούσα επάνω στα μείον μου και αν δεν έβρισκα σιγά σιγά τα προτερήματα μου . Μα και αυτή η στιγμή που έρχεται κάθε βράδυ και πρέπει να σε “ακούσω ” φοβάμαι και χάνομαι σε σκέψεις. Με τρομάζει Η ιδέα πως έχω να αντιμετωπίσω και εσένα και τον εαυτό μου. Είναι φορές που θέλω να πάψεις να υπάρχεις αλλά χωρίς εσένα δεν Θα γίνω ποτέ καλύτερος. Είναι φορές που μπερδεύεσαι μαζί με άλλους τόσους φόβους και άλλες τόσες ανησυχίες.

Με τυλίγεις σαν ένα σεντόνι γεμάτο πληγές και με πνίγεις αργά αργά. Θα σε πολεμήσω όμως και θα σε δεχθώ γιατί είσαι κομμάτι του εαυτού μου .

© 2016, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!