Γυναίκες ποστάρουν φωτογραφίες τους με μπικίνι για να δείξουν τις ραγάδες τους

Οι φωτογραφίες της μαμάς, που φόρεσε μπικίνι και έδειξε τις ραγάδες της έγιναν viral, και παρακίνησαν εκατοντάδες γυναίκες στον κόσμο να βγάλουν προς τα έξω το κορμί τους με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια.

Η Rachel Hollis σίγουρα δεν θα περίμενε πως μια φωτογραφία της με μπικίνι και ένα ποστ της στο Facebook, θα την έκαναν πηγή έμπνευσης και θάρρους για εκατοντάδες γυναίκες-μαμάδες.

Πολλά ήταν τα μηνύματα που έλαβε από γυναίκες που της έλεγαν το θάρρος που πήραν.

Η Rachel έρχεται με νέα ανάρτησή της να απαντήσει σε όλους αυτούς:

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για το πως αντέδρασα σε όλο αυτό που έγινε. Με έχει ξεπεράσει. Δεν ήταν κάτι που έκανα μόνη μου, όλο αυτό έγινε γιατί εσείς το κάνατε. Δώδεκα χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν την φωτογραφία μου και άλλοι τόσοι την κοινοποίησαν.

Γυναίκες και άνδρες κάθε μεγέθους και σχήματος από όλο τον κόσμο, κάθε κουλτούρας, άποψη ζωής και λεγομένων, λένε ποιοι είναι και είναι αρκετό.

Ετσι είμαι και φτάνει».

«Δεν έχει ιδέα πόσο ενθαρρυντικά ήταν τα λόγια σου, σε κάποιον σαν εμένα», γράφει κάποιος σε ένα σχόλιο, ενώ κάποιος άλλος σημειώνει: «Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας! Επιτελούς μια γυναίκα με κοιλιά σαν την δική μου».

Ενα, όμως, ξεχωριστό σχόλιο ήρθε από βετεράνο πολέμου, το οποίο έλεγε: «Δεν έχω πόδια, αλλά ακόμα φοράω σορτς. Το σώμα μου είναι γεμάτο ουλές, επειδή βρέθηκα σε ένα ναρκοπέδιο. Τουλάχιστον, δεν θα πρέπει να ανησυχώ για δαγκώματα φιδιών, παγωμένα πόδια, στραμπούληγμα αστραγάλων και την αγορά παπουτσιών…».

Πηγή: iefimerida.gr

© 2015, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!