Ξανθούλης Γιώργος

Athenian [uh-thee-nee-uh n]
(n.) a native or citizen of Athens, Greece.

Ξανθούλης Γιώργος AKA Duke, 30 Rapper, Τραγουδιστής, Event Founder και Event Manager (πχ. Falirofornia, 100 T.B.A.), Hype-man, Επικοινωνιολόγος

Αγαπώ την Αθήνα γιατί…
Mε κάνει να θυμάμαι να έχω αρχές και σκοπό στη ζωή. Επίσης τη νύχτα, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο είναι Lit!

Αντιπαθώ την Αθήνα γιατί…
Ξεκίνησε πριν 2.500 χρόνια να δείχνει πως θα είναι το «αύριο» και πλέον μας θυμίζει κυρίως το χθές. Και πολύ μπουζούκι ρε παιδί μου, δε λέω ότι γουστάρει κανείς, αλλά πολύ μπουζούκι ρε παιδί μου..

Αν η Αθήνα είχε το πρόσωπο σου, πώς θα έμοιαζε; 

Περατζάδα μετά τις 00:00, η ιδανική διαδρομή;
Χειμώνας γύρω από την Ακρόπολη, Καλοκαίρι Southside, Δεν υπάρχει καλύτερα από το Δέλτα Φαλήρου πλέον.

Ξυπνάς το επόμενο πρωί και η Αθήνα έχει μόνο 3 δρόμους, ποιοι είναι αυτοί;
1. Πανεπιστημίου (για τα απίστευτα κτήρια της)

2. Συγγρού (τι καλύτερο από ένα φαρδύ δρόμο χωρίς φανάρια)

3. Ποσειδώνος (για να πηγαίνεις με instagramικό σχεδόν style σε ότι παραθαλάσσιο παίζει)

H μεγαλύτερη αλητεία που έχεις κάνει σ’ αυτή την πόλη;
Ξέρεις τώρα εμείς οι ραπερς δεν τα λέμε αυτά γιατί δεν μας ψήνει η φυλάκα, όπως έλεγαν οι ρεμπέτες.. χαχα!

Κέντρο ή αποκέντρωση;
Πιστεύω πως ο λόγος που όλος ο κόσμος πάει σε πόλεις είναι για να κυνηγήσει ευκαιρίες που παίζουν πιο πολύ στα κέντρα. Νομίζω πως πολύς κόσμος δεν είναι σε θέση να πληρώσει το τίμημα του άγχους, της τρέλας, και πολλές φορές χειρότερης ζωής, αλλά το έχουν συνηθίσει. Για αυτό το λόγο λέω καλύτερα αποκέντρωση.

Ποια φωτογραφία της Αθήνας θα μας έδινες για να ποστάρουμε στο Instagram του Athens Vibe και με τι hashtags;

#SatanIsHere #PHYLAX #PanagiaVoitha #OMG #Gelaw

Αγαπημένο σύνθημα σε τοίχο;
Έχω γελάσει απίστευτα με μια φάση μικρός, που ένας φίλος μου είχε tag : KATAΡA (nickname στο Graffiti) και μια άσχετη μέρα που αράζαμε παρέα έσκασε ένας τύπος και μας ρώταγε ποιος είναι αυτός που γράφει ΚΑΤΡΑ και προφανώς είπαμε πως δεν ξέραμε. Μετά μας διηγήθηκε με τη σειρά του πως έχει ένα προποτζίδικο και οι πελάτες του βλέπουν στον τοίχο πριν μπουν στο μαγαζί του τη λέξη ΚΑΤΑΡΑ. Απίστευτη κατάρα έφαγε ο μαν και δεν έγινε και επίτηδες είναι το αστείο.

First secret date;
Χάνεσαι πιο εύκολα σε κοινή θέα. Μοναστηράκι.

Αν υπάρχει παράδεισος τότε είναι…
Αυτό που νοιώσαμε όσες χιλιάδες ήμασταν στο Falirofornia. Παρέα, ενέργεια και καλή μουσική!

Αν η Αθήνα είχε νότες, ποιο τραγούδι θα ήταν; 
Ειλικρινά και πέρα από τα media promo κλπ, το τράκ που βγάζω σε λίγο καιρό «Άσπρο και Μαύρο» θεωρώ πως πιάνει σε μεγάλο βαθμό το vibe της πιο elite Αθήνας. Δεν θα μπορούσε η Αθήνα να μην με επηρεάσει σε ένα ακόμα μου βήμα. Νοιώθω πως είμαι ένα με αυτήν.. τώρα μια τέτοια φάση μου τα σκάει:

Η Αθήνα και εσύ. Μια ιστορία…
Τσεκάρετε, κατά τη διάρκεια των αναταραχών που είχαν γίνει για τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου (δεν το σχολιάζω κάν!) είχα πάει σε διάφορες πορείες καθώς η αδικία αυτή δεν χωρούσε στο μυαλό μου. Μια εξ αυτών ήταν στα νεκροταφεία του Παλαιού Φαλήρου όπου και δεν άργησαν να γίνουν συμπλοκές με την αστυνομία. Οπότε και εντός έδρας εμείς ήμασταν εκεί πέρα να κάνουμε αυτά που κάθε νέος με αίμα να βράζει έκανε έναντι της αστυνομίας και εκείνη τη μέρα ήμουν εκεί με έναν φίλο μου κολλητό. Όντας σε μια γωνία μας πέταξαν ένα δακρυγόνο και χωριστήκαμε στα 2 με τον φίλο μου έχοντας το δακρυγόνο ανάμεσα μας, οπότε τράβηξα μόνος μου εκεί που μπορούσα να πάω μακριά από αυτό. Μη ικανός να δω πολλά επειδή παίζαν καπνοί από καμένα σκουπίδια είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει σε κάτι καπνούς και πήγα να τον ακολουθήσω. Με το που πάω να το κάνω βλέπω έναν ματατζή να βγαίνει από του καπνούς λίγο πιο πέρα. Προφανώς και έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να γλυτώσω και καθώς έτρεχα άκουγα το κλόμπ να περνάει πίσω από το κεφάλι μου σκίζοντας τον αέρα. Προφανώς δεν γύρισα να κοιτάξω καθώς πρέπει να μην είχα τρέξει πιο γρήγορα στη ζωή μου. Τρέχοντας για 2-3 λεπτά κατάλαβα πως δεν έχω κάποιον πίσω μου και πως ο κολλητός μου που είχαμε πάει είναι στα 10 μέτρα. Από το αίμα να βράζει στην εξαφάνιση ενός ανθρώπου στους καπνούς και την εμφάνιση ενός ματατζή, μέχρι το πιο γρήγορο τρέξιμο στη ζωή μου και τα εκατοστά του κλόμπ για βαριά μάλλον κάκωση του εγκεφάλου μου, Riot Complete!

Κάνε την τελευταία ερώτηση στον επόμενο Athenian.
Τι δεν έχει η Αθήνα;

Αν η Αθήνα ήταν ιστορία αγάπης, τι τέλος θα είχε; (Stella Karabakaki)
Δεν θα είχε τέλος. Εδώ ζούμε για πάντα και τίποτα δεν μας σταματά!

 

© 2018 – 2020, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Athenian Project

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.