Μην ενοχλείτε τον άντρα όταν..

athensvibe

Γράφει ο Γιάννης Κατσαφάδος

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι άντρες -όπως αντίστοιχα και οι γυναίκες- δεν θέλουμε να μας ενοχλεί κανείς όταν κάνουμε κάποια πράγματα ή ζούμε κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια χρονικά διαστήματα που δεν πρέπει μια γυναίκα να μας πειράζει ή γκρινιάζει ή ότι άλλο. Για παράδειγμα οι γυναίκες θέλετε την ησυχία σας όταν μαγειρεύετε ή όταν βάφετε τα νύχια σας.  Και για να μην το πάμε αποκλειστικά στις γυναίκες, υπάρχουν και άντρες που μας εκνευρίζουν όταν παρεμβαίνουν σε καταστάσεις και είναι άσχετοι επί του θέματος. Απλά για να κάνουμε την κουβέντα μας λίγο πιο spicy, ας επικεντρωθούμε στο γυναικείο φύλο και ας δώσουμε 5 συμβουλές για το τι μπορεί να ενοχλεί έναν άντρα, έτσι ώστε να αποφευχθούν ώρες τσακωμών μεταξύ του ζευγαριού.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπορώ να βρω δεκάδες υποκατηγορίες για αυτό το θέμα. Να μιλάω για ώρες και να λέω τι μας ενοχλεί και τι όχι. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στοίχημα, γήπεδο, offside και λοιπά. Νούμερο ένα κανόνας να μαλώσεις με την κοπέλα σου ή με τη γυναίκα σου είναι η μπάλα. Οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν τι πώρωση έχει ένας άντρας με αυτή. Την πώρωση με την ομάδα του, το συναίσθημα και την τρέλα που βγάζει την ώρα ενός ματς. Συμβουλεύω να ΜΗΝ μας ενοχλείτε ετούτη την στιγμή. Είναι ιερή. Στον καναπέ, στο γήπεδο ή στην καφετέρια με τους φίλους.  Μην αλλάζετε κανάλι, μην διαμαρτύρεστε, μην ζητάτε προσοχή. Θέλουμε δύο ώρες κάθε Κυριακή για μας και την ομάδα μας.

ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ

Πόσες φορές έχω τσακωθεί γι’ αυτό τον λόγο; Το ξέρουμε ότι είστε πιο ρομαντικές ψυχές, πιο συναισθηματικές κι ότι οι άντρες είναι τα γουρούνια της υπόθεσης. Ξέρουμε ότι αγαπάτε Σάκη και “μείνατε εδώ να μην μας λείψει τίποτα”. Όμως ΜΗΝ αλλάζετε το ράδιο όταν οδηγάμε! ΌΧΙ. Μην κάνετε αυτό το λάθος. Ο άντρας είναι από την φύση του κάγκουρας. Θέλει βαρβατίλα, θέλει κατεβασμένο παράθυρο και χέρι απέξω με τσιγάρο ή χωρίς. Θέλει ροκιές, μπιτάρες να τρίζει το αμάξι, Βασιλάκη Καρρά για τους πονεμένους και ο ήχος να φτάνει στα δύο τετράγωνα τουλάχιστον. Στο αμάξι λοιπόν, είναι νόμος να παίζει ότι θέλει ο οδηγός. Και αφού σαν γνωστοί και σωστοί gentlemen, στο 99% των περιπτώσεων οι οδηγοί είμαστε εμείς , ας γίνεται αυτό που θέλουμε στο τι παίζει στο ράδιο όταν οδηγάμε!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ιερές στιγμές για το ανδρικό φύλο υπάρχουν πολλές. Όμως, ιερότατη είναι η στιγμή που βρίσκεσαι με την παρέα σου. Η παρέα για τον άντρα είναι κάτι σαν την οικογένεια. Συνήθως οι αντρικές φιλίες κρατάνε για χρόνια, κάτι που δημιουργεί αδελφικούς δεσμούς μεταξύ των ατόμων. Η γκρίνια της γυναίκας λοιπόν, δεν χωράει με τίποτα μέσα σε αυτή. Όλοι κρύβουμε μέσα μας πάντα ένα παιδί, έναν κάφρο που θα τον βγάλουμε όταν είμαστε με την παρέα. Στο Pro ή στην καφεδάρα, στο γήπεδο ή στην ποτάρα, θα γίνουμε ρεζίλι, θα βγάλουμε αντρίλα, θα γίνουμε ρόμπες ομαδικά. Αυτές τις ιερές ώρες, μην ζηλεύετε, μην μας πρήζετε, μην μας στέλνετε μηνύματα. Γενικά αν μπορείτε, ΜΗ.

ΤΟ ΦΑΪ

Το φαγητό είναι μια απόλαυση για τους περισσότερους ανθρώπους επί γης, έτσι λοιπόν και για τον άντρα. Κι όταν λέω φαΐ, αναφέρομαι σε όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό. Απ’ το τι λέτε όταν τρώμε, μέχρι τι τρώτε οι ίδιες. Για παράδειγμα, όταν αποφασίζουμε να καταβροχθίσουμε το δίπιττο μας ή την μπεργκεράρα μας, θέλουμε αρχικά να αποφεύγετε τις ατάκες και τις συζητήσεις για θερμίδες, δίαιτες,  πάχος, λιπαρά και λοιπά. Επίσης, δεν θέλουμε υποδείξεις για το πώς τρώμε και άμα πασαλειβόμαστε. Άμα στάζει ή άμα λερωθούμε. ΜΗ το κάνετε αυτό. Το φαΐ είναι θρησκεία, θέλει ηρεμία και απόλαυση! Συμπληρωματικά και τελείως άσχετα, δεν μπορούμε τις γυναίκες που δεν τρώνε λόγω όλων των παραπάνω. Θέλουμε γυναίκες που θα μπορείς να πας να φας αξιοπρεπέστατα σε ένα εστιατόριο ή θα σαβουρώσετε μαζί το βρώμικο στις 6 το πρωί. Δυστυχώς, λίγες είναι οι γυναίκες που ξέρουν πραγματικά να τρώνε…

GAMING

Η γενιά μας σίγουρα χαρακτηρίζεται από αυτόν τον τρόπο χαλάρωσης. Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί σε στιγμές που λιώνουμε μπροστά σε ένα pc ή στο play station. Τι κι αν αυτό λέγεται Pro, FIFA, Manager, WOW ή DOTA. Ένας άντρας δεν παίζει απλά, αλλά ‘καίγεται’. Πωρώνεται, γίνεται part αυτού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την λέξη χαζεύει ή αποχαυνώνεται.  Έτσι με το παραμικρό, υπάρχει μια -λανθασμένη ας παραδεχτώ- αντίδρασή του, σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία, γκρίνια, παράπονο, ζήλια. Το χειρότερο πράγμα να προσπαθείς να περάσεις μια πίστα και να σου κλαίγεται κάποιος από πάνω σου. Μη σου τύχει! Παλαιότερα είχαμε τις μανάδες μας που γκρίνιαζαν, δημιουργώντας μας χρόνιο ψυχολογικό πρόβλημα. Σήμερα θα έχουμε τις κοπέλες μας;

Συνοψίζοντας λοιπόν, υπάρχουν ιερές στιγμές για έναν άντρα, κατά τις οποίες  θέλει την απόλυτη νηνεμία, την γαλήνη και δεν δέχεται να τον ενοχλεί κανένας εξωτερικός παράγοντας. Μη τον ενοχλείτε λοιπόν. Κι άμα το κάνετε, να είστε γλυκές, τρυφερές, to the point και όχι γκρίνια, παράπονα και λοιπά. Θα σας αγαπήσουμε περισσότερο.

© 2016, Μιχάλης Βούρκος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr