Στα φετινά hot spot της πόλης το MS Roof Garden!

Είναι στο απόλυτο σημείο της πόλης, αφού το συναντάς με του βγεις από το Μετρό στο Μοναστηράκι (Αθηνάς 1 και Ερμού) και είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, ένας κήπος σε μια ταράτσα με την θέα που λατρεύουμε να φωτογραφίζουμε!

Το Ms Roof Garden άνοιξε πρόσφατα της πόρτες του, και μέσα σε χρόνο μηδέν έγινε talk of the town, όχι μόνο για την αδιαμφισβήτητα υπέροχη θέα του, ούτε για τα δεκάδες πολύχρωμα λουλούδια που είναι σαν frame στις insta φώτος μας, άλλα για το υπέροχο service, και το Athenian Vibe που εκπέμπει! Εδώ από νωρίς το πρωί μπορείς να πιεις καφέ, το μεσημέρι να δοκιμάσεις πεντανόστιμο φαγητό (ειδικά οι σαλάτες είναι σε φουλ ποιλικία) και από το απόγευμα και ως αργά το βράδυ να δοκιμάσεις φρουτένια κοκτέιλ και τα αγαπημένα σου ποτά!

Εμείς, δεν θα πούμε άλλα, πήγαμε είδαμε, αγαπήσαμε και μοιραζόμαστε την πληροφορία!

© 2018, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under radar

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.