Ο “ανεκπλήρωτα” ερωτευμένος ακροβάτης

Athens Vibe

Γράφει ο Γιώργος Μπεκρής

Μετά από καιρό..είναι εκεί, μπροστά σου, δίπλα σου, το ξαναβλέπεις! Το άτομο εκείνο που σε έκανε να σκέφτεσαι χωρίς φραγμούς, να ονειρεύεσαι, να ξεπεράσεις τη λογική, να ερωτευθείς!

Είναι εκεί ρε! Κάποιες συγκυρίες οδήγησαν στο να ξαναβρεθείτε στο ίδιο μέρος…μετά από καιρό! Τόσο καιρό που αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας είχε καταφέρει να ξεφύγει – ως ένα σημείο – από το μυαλό σου. Και τώρα τι; Ταράζεσαι πάλι, οι σκέψεις εκείνες έρχονται στο μυαλό σου, ίσως να μείνεις ψύχραιμος, ίσως και όχι! Όλα όσα είχες σκεφτεί για το πως θα το ξεπεράσεις, τώρα πρέπει να γίνουν πράξη! Θα γίνουν; Είσαι σε θέση να προβείς από τη θεωρία στην πράξη ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες; Ή μήπως το μυαλό σου πάλι θα ξεφύγει και οι ενέργειες σου θα είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που είχες αποφασίσει; Κινείσαι σε ένα τεντωμένο σχοινί τόσο καιρό, έχεις κάνει αρκετά βήματα επιτυχημένα προσπαθώντας να ξεπεράσεις το άτομο εκείνο που κάποτε ερωτεύθηκες με ελάχιστη ή και καθόλου ανταπόκριση…και αυτή τη στιγμή έρχεται πάλι να σου κουνήσει το σχοινί και να σε ρίξει κάτω! Το θέμα είναι, θα τον αφήσεις να κουνήσει το σχοινί τόσο δυνατά; Θα προσπαθήσεις να τον απωθήσεις; Θα προσπαθήσεις να προχωράς μπροστά παρά τις απρόβλεπτες αναταράξεις;

Ο ανεκπλήρωτος εκείνος έρωτας βρίσκεται κάτω από τα πόδια σου και ταρακουνάει το σχοινί! Θέλει να σε ρίξει κάτω. Εσύ τι σκέφτεσαι; Σίγουρα θα σε διαπερνάει ολοκληρωτικά αυτή η καύλα, την οποία ένιωσες και την πρώτη φορά! Ίσως σε συνεπάρει και τώρα και χάσεις γρήγορα τα  βήματα σου. Μάλλον θα θες να χάσεις τα βήματα σου για άλλη μια φορά! Αδυναμία; Ευάλωτος χαρακτήρας; Σε καμία περίπτωση! Τόσο καιρό δείχνεις τη δύναμη σου περπατώντας στο τεντωμένο σχοινί! Τώρα, απλά, αυτό το δυνατό και υπέροχο συναίσθημα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια! Μα πως να μην σκεφτείς πάλι αυτή την πτώση -την ευχάριστη- και να μην περπατάς σε αυτό το τεντωμένο σχοινί; Λογικό απόλυτα! Βασικά παράλογο εντελώς θα έλεγα…αφού μιλάμε για έρωτα!

Αλλά…πάντα υπάρχει αυτό το αλλά! Παρόλη τη δελεαστική πτώση απο το σχοινί – η οποία σίγουρα περιτριγυρίζει τη σκέψη σου – πρέπει, και ναι πρέπει, να αναθεωρήσεις κάποια στοιχεία και να πεις:

“Αξίζει αυτή η πτώση;” Με ποια αντικειμενικά κριτήρια θα γίνει αυτό όμως; Εδώ σε θέλω ερωτευμένε μου ακροβάτη! Η πορεία σου στο τεντωμένο σχοινί όλον αυτόν τον καιρό, σίγουρα θα αποτελέσει σημαντικό βοηθό στις αποφάσεις σου! Μη δράσεις παρορμητικά -όσο μπορείς.
Σκέψου και ξανασκέψου….Αξίζει; Εάν όχι προχώρησε με σταθερά βήματα στο τεντωμένο σχοινί και κάποτε το ακροβατικό σου θα τελειώσει! Εάν ναι…πέσε! Πέσε στον ανεκπλήρωτο έρωτα σου και ζήσε τη στιγμή! Στο χέρι σου είναι…ήρθε η ώρα να κλέψεις την παράσταση ερωτευμένε μου ακροβάτη!

© 2016, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!