Ο Έλβις… για καλαμάκια στα κάρβουνα!

της Αγγελικής Αντωνίου

Φαγητό. Μία από τις πιο αγαπημένες μου απολαύσεις και πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για το απλό, λιτό και πολυπόθητο καλαμάκι στα κάρβουνα. Ως λάτρης του καλού φαγητού αλλά και των παραδόσεων δε θα μπορούσα να σας προτείνω κάτι άλλο εκτός από τον αγαπημένο μου Έλβις με τα υπέροχα και ζουμερά καλαμάκια του. Είναι 3 χρόνια τώρα που εξυπηρετεί τον κόσμο μ αυτά τα γλυκά και χαμογελαστά παιδιά. Όταν μπεις και αφού δώσεις την παραγγελία σου, εκείνοι με τον τρόπο τους θα φροντίσουν και να μη δυσανασχετήσεις από την αναμονή που μπορεί να ακολουθήσει.

Έχοντας πάει πολλές φορές μετά τα ξενύχτια μου με την παρέα μου ,κάπου εκεί κοντά, μας είναι αδύνατο να αντισταθούμε σε αυτά που έχει να μας προσφέρει. Μιλάμε για το σωστό, απλό, παραδοσιακό, ζουμερό καλαμάκι στα κάρβουνα συνοδευμένο με τις πατατούλες του και το ψωμάκι του. Δε θα βρεις μεγάλη ποικιλία, μιας και μιλάμε για καλαμάκια, κάτι που είναι άμεσο και αποτελεί για πολλούς ένα μικρό, λουκούλλειο γεύμα. Βέβαια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε χοιρινό, κοτόπουλο, λουκάνικο αλλά και την εξαιρετικά νόστιμη μερίδα με τα πανσετάκια! (δοκιμάστε τη… αφού είναι στα top με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τον κόσμο, αυτή και το χοιρινό τους) Κάτι ακόμα που κάνει τον Έλβις ένα από τα αγαπημένα μου στέκια ,για φαγητό στο χέρι, είναι τα παιδιά που βλέπω μέσα. Ας μην ξεχνάμε ότι το προσωπικό παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο. Μιλάω με την Ήρα και μου εξηγεί πως είναι σπουδαίο πράγμα αυτό που έχουν καταφέρει. Το να εξυπηρετούν τον κόσμο, με αυτό το ζεστό χαμόγελο και τα οικεία πρόσωπα. Όταν κάποιος ξανάρθει και κάνουμε λίγο και το χαβαλέ μας, τότε ξέρουμε πως έχουμε πετύχει τη σωστή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ποιότητα αυτών που μας ζητάει ο κόσμος.

10003460_713000485430881_1946811368_n

Είναι ένα μικρό γεύμα, άμεσο και λαχταριστό και ότι πρέπει για το χέρι. Ίσως για αυτό να προτίμησαν να περιοριστούν σ αυτά τα λίγα, αλλά τόσο γευστικά καλαμάκια. Σκοπός τους να μην χαθεί η ποιότητα και η εξυπηρέτηση σου χαρίζοντας σου ένα ζεστό χαμόγελο και γευστικότητα .

Πλαταιών και Λεωνιδίου, Αθήνα. Καθημερινές 12 – 03.00 ,Παρασκευή και Σάββατο 12 – 05.00

© 2015 – 2019, Μιχάλης Βούρκος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr