Τρύφωνας Μοδέστου: Βρίσκουμε εμπόδια, μαθαίνουμε και προχωράμε, δεν τα παρατάμε εύκολα και απολαμβάνουμε τη διαδρομή.

Τον γνωρίσαμε στο φετινό Athens Xclusive Designers Week. Νέος, χαρισματικός και νικητής του AXDW Best Catwalk είναι ο Τρύφωνας Μοδέστου από την Κύπρο και όπως όλα φαίνονται ήρθε για να μας εντυπωσιάσει με το ταλέντο του.

trimod

Interview

Πες μας λίγα λόγια για σένα, πως αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το σχέδιο μόδας;

Ονομάζομαι Τρύφωνας Μοδέστου, έχω ξεκινήσει την προσωπική μου εταιρία λιγότερο από ένα χρόνο όμως έχω αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Έχω δουλέψει με τις εταιρίες Banana Republic, Nicole Farhi και Jack Wills. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από πολύ μικρή ηλικία ήμουνα περιτριγυρισμένος από ρούχα, αφού μεγάλωσα στην μπουτίκ της μητέρας μου στην Κύπρο. Η μητέρα μου είναι μια επιδραστική φιγούρα στη ζωή μου καθότι με επηρέασε να ασχοληθώ ενεργά με τη μόδα παρόλο που το πρώτο μου πτυχίο είναι στον τομέα της Χημείας.

Σε είδαμε στη φετινή εβδομάδα μόδας στην Αθήνα, μίλησέ μας για την εμπειρία της συμμετοχής σου

Ήτανε η πρώτη φορά που θα παρουσίαζα συλλογή μου ως διαγωνιζόμενος στο Athens Xclusive Desigers Week. Τα αισθήματα ήταν ανάμεικτα, άγχος, αγωνία γιατί ήθελα πολύ να ξεχωρίσει η δουλειά μου. Και εγώ και ο συνεργάτης μου Κωνσταντίνος Νατιώτης με τον οποίο αναλάβαμε μαζί την όλη παρουσίαση στον διαγωνισμό θέλαμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Επίσης είχα δίπλα μου στους γονείς μου οι οποίοι με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα και μου έδιναν δύναμη και θετική ενέργεια. 

10389472_877665685627309_4516537673713156021_n

Σίγουρα θα έχεις ντύσει μεγάλα ονόματα ποια ή ποιον θα ήθελες να ντύσεις που δεν έχετε συνεργαστεί ακόμα;

Έχω ντύσει αρκετούς Έλληνες αλλά και Κύπριους καλλιτέχνες. Από την Ελληνική showbiz θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Τάμτα, Δέσποια Βανδή και την Ελένη Μενεγάκη. Από την διεθνή showbiz τις Julianne Moore, Sarah Jessica Parker και την Anna Wintour.

Τι να περιμένουμε από σένα ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια και τι να περιμένουμε από την νέα κολεξιόν σου;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να καταφέρω να επεκτείνω την εταιρία μου στην Ελλάδα, και έπειτα στο εξωτερικό. Πριν λίγες ημέρες παρουσίασα την καινούρια μου συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 όπου η φωτογράφηση έχει γίνει με 3 ηθοποιούς από την τηλεοπτική σειρά Ρουά Μάτ (Ιωάννα Λαμπροπούλου, Μένια Μαθιουδάκη και Χριστιάνα Θεοδώρου). Επίσης είμαι στο στάδιο των ετοιμασιών για την χειμερινή μου συλλογή, όπου θα πειραματιστώ με καινούρια υφάσματα και θα χρησιμοποιήσω ποιο σκούρα χρώματα.

11265549_961992013863658_5720639684990946537_n

Ποια είναι η αγαπημένη σου φράση αυτό τον καιρό που σε εκφράζει;

Τον τελευταίο καιρό δεν έχω μια φράση που να με εκφράζει αλλά το μήνυμα που με ενέπνευσε για την καλοκαιρινή μου συλλογή όπου είναι:

«Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι ένα βιβλίο, όπου συγγραφείς είμαστε εμείς. Βρίσκουμε εμπόδια, μαθαίνουμε και προχωράμε, δεν τα παρατάμε εύκολα και απολαμβάνουμε τη διαδρομή.»

Που μπορεί να βρει κανείς τα ρούχα σου και να σε αναζητήσει;

Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο ρούχο στη σελίδα μου στο facebook. Επίσης τα ρούχα μου μπορεί κάποιος να τα βρει στην Weddings Xclusive boutique στη Λευκωσία Κύπρο.

Official Site

Επιμέλεια: Michalis Vourk Tina Michaelidou 

© 2015 – 2017, Μιχάλης Βούρκος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr