ΣΑΤΤΙ καλαμιά στον κάμπο!

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, είναι Πέμπτουλα στην Αθήνα που γλεντικοπάει  την πασαρέλα του Ιουνίου και εγώ μόλις έκατσα σταυροπόδι και θα σου γράψω πως φτάσαμε μέχρι τον Ιούνιο…διάβασε με, φώναξε παρέα να χορέψεις στον δρόμο… μην είσαι ΣΑΤΤΙ καλαμιά στον κάμπο!

Έχεις δεν έχεις μαζέψει ακόμα τα χαλιά σου, έκανες ή όχι το πρώτο σου μπάνιο, το καλοκαίρι ήρθε και τώρα η μόδα προστάζει να αλλάξεις συνήθειες. Νταξ, μπορείς να το καθυστερήσεις λίγο μέχρι να τελειώσει το survivor, και τώρα που είπα survivor οι πραγματικοί survivors είμαστε εμείς, δλδ εγώ σίγουρα με τόσα που πέρασα μέχρι να ρθει ο Ιούνιος!

Τι πέρασα; Αρχικά δεν έχει βγει ακόμα το album της Kylie Minogue και περίμενα κάτι καλύτερο απ την Katy Perry, ναι οκ έχω το Malibu της Miley Cyrus αλλά μωρέ πως να ταυτιστώ στην Αθήνα που το πιο κοντινό σε mailbu είναι το αλεποχώρι;
Κατά δεύτερον τι είναι αυτά με τα μέτρα μέτρα μέτρα που ακούω στις ειδήσεις; έβγαλε η Βίσση με τον Καρβέλα remake και δεν το μάθαμε;

Η πολιτική της χώρας δεν μου αρέσει καθόλου, εμείς γιατί δεν έχουμε ακόμα gay υπουργό;

Συμπέρασμα, μουσικά και πολιτικά πλήττω, κατάλαβες; και τρίτον πόσα reality ακόμα θα δούμε μέχρι να κάνουμε το σημάδι στο μαγιό μας; οχι μην το γελάς, είναι πρόβλημα.. στο λέω εγώ που γιόρτασα τα 100 επεισόδια survivor, ούτε ένα δεν έχασα και αν κάνεις την πρόσθεση θα δεις πόσες ώρες είναι.

Και αυτές οι βροχές τις προάλλες τι ήταν καλέ, μας φτύνει ο θεός που παρακολουθούμε κακής ποιότητας τηλεόραση; ή που έφεραν οι ηγέτες μας τροπικό κλίμα (φάση τύπου άγιος Δομίνικος).

Όπως κατάλαβες, δεν έχω κατάλαβει πως φτάσαμε μέχρι τον Ιούνιο γιατί πολύ απλά είμαι στον κόσμο μου, είναι επιλογή μου έτσι θέλω, αυτό κάνει και η Άννα, αυτό να κάνεις και εσύ και πες το και στους φίλους.

Προσοχή μην αφήσεις κανέναν να σε βγάλει απ τον κόσμο σου, γιατί ο κανονικός κόσμος, κρίνει, κατακρίνει, δικάζει και χλευάζει.. μπορείς να διαβάζεις αυτή την σειρά μέχρι το επόμενο “Αγαπημένο μου ημερολόγιο” και να χορεύεις όπως η Nicki Minaj σε αυτό το αγαπημένο μου summer anthem.

© 2017, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr