Τελικά το μέγεθος μετράει;

Γράφει ο Γιάννης Μπελεσιώτης

Τι έγινε βρε μωράκια μου να πούμε; Ξέρω, με είχατε συνηθίσει να σας ζαλίζω με τις διδασκαλίες μου από αλλού αλλά από εδώ και πέρα θα τα λέμε από άλλη ιντερνετική φωλίτσα. Το Athens Vibe λοιπόν, θα φιλοξενεί την αγαπημένη σας στήλη και θα μπορείτε να λαμβάνετε την γνώση απλόχερα. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, καθώς χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Τόσο χαρούμενος που θα παραγγείλω ένα σουβλάκι να φάω.

Μιλούσα με μία πολύ πιστή ακόλουθο της στήλης μου και είπε με στόμφο “τα γραπτά σου είναι πολύ άκυρα. Ο πρόλογος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναλύεις“. Τα λόγια της με πλήγωσαν δεν μπορώ να σας το κρύψω και θα προσπαθήσω να το διορθώσω αυτό στην πορεία. Σήμερα λοιπόν θα αναλύσουμε ένα θέμα που καίει πολλούς συμπολίτες μας. Μετά το σημερινό κείμενο περιμένω πως και πως την πρόταση από το Cosmopolitan, να λύνω τα ερωτικά των αναγνωστριών τους. Πριν γίνει αυτό όμως θέλω να ρωτήσω που έχουν πάει τα μπορντώ ολ σταρ σας; Γιατί δεν τα φοράει πια καμία διάολε; Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να με κερδίσετε. Στενό τζιν, κοντά πατζάκια, μπορτνώ ολ σταρ. Εναλλακτικά πέφτω και με Αντίντας Σταν Σμιθ. Γενικά είμαι εύκολος, δεν έχω πολλά τέτοια θέματα. Δύο χέρια, δύο πόδια, 2 μάτια να έχετε και αρνταν. Ενιγουέι, τι λέγαμε; Α ναι. Μετά το πέρας του άρθρου αυτού, περιμένω την πρόταση σου Cosmopolitan. Κανόνισε.

athensvibe

Πιστεύω ότι ο τίτλος σας έχει ξεγελάσει και περιμένετε να μιλήσουμε για χάρακες, ικανοποίηση και άλλα τέτοια κουλά, όμως το θέμα συζήτησης μας σήμερα θα είναι κάτι άλλο. Θα μπορούσε πιστεύετε ποτέ ο Δαβίδ να κλέψει γκόμενα από τον Γολιάθ; Εγώ να κλέψω γκόμενα από τον Πρίντεζη; Ευκολάκι, άσε που είμαι και πιο ωραίος. Πιστεύω θα μπορούσε. Είμαι ο Αυστραλοπίθηκος λοιπόν και σήμερα θα μιλήσουμε για το αν οι κοντοί άντρες, μπορούν να χτυπήσουν ψηλές γυναίκες.

Τα κείμενα μου είναι κατά βάση βιωματικά, γιατί δεν μπορείς να αναλύσεις ορθά, κάτι που δεν έχεις ζήσει. Κοιτώντας τον κόσμο από τα 174 εκατοστά, ταυτίζομαι και εγώ μαζί με εσάς. Σας ακούω που γελάτε όσοι με ξέρετε προσωπικά αλλά ναι τόσο είναι το ύψος μου, 1,74. Επίσης όσοι περιμένετε να ακούσετε για αναλύσεις με τους αντίχειρες που κάναμε στο σχολείο, να βγει από την στήλη μου παρακαλώ, γιατί με προσβάλλει. Πάρτε ποπ κορν, βάλτε παγωμένη κόκα κόλα ζίρο, γιατί κάνουμε ταυτόχρονα γράμμωση για το καλοκαίρι και προσδεθείτε για να αναλύσουμε ένα θέμα που καταδικάζει μεγάλους έρωτες σε αποτυχία.

Στην χώρα που ζούμε, μεγαλύτερος εχθρός ό,τι και να κάνουμε, είναι το κλασσικό “Τι θα πει ο κόσμος“. Κολλάμε σε πολλά πράγματα καθημερινά, λόγω του φόβου μας, με το τι θα πουν οι συνάνθρωποι μας, για κάποια επιλογή που πήραμε. Οι αγαπημένες μας κορασίδες δεν ξεφεύγουν δυστυχώς από αυτό και πέφτουν και αυτές στην λούπα του περίγυρου, αγωνιώντας για τις αντιδράσεις της παρέας τους ή της κοινωνίας γενικότερα.”Να βάλω αυτό το τζιν ή μου τονίζει πολύ τον κώλο. Ωχ λες να με πουν ελαφρών ηθών;“. Αυτό συμβαίνει και στο θέμα με τους κοντούς άντρες. Γυναίκες, φοβούμενες μήπως φαίνεται άσχημο να σκας ένα κεφάλι στο αγόρι σου, γιατί η σημερινή μας κοινωνία “επιβάλλει” ο άντρας να είναι 2 μέτρα με πλάγιους κοιλιακούς και γραμμωμένα μπράτσα, ακυρώνοντας παλικάρια, που μπορεί να χάνουν σε ύψος και να κερδίζουν σε ψω…μί. Ναι ψωμί. Μπορεί να βγάζουν περισσότερα λεφτά.

athensvibe

Αν αποφύγουμε την βόμβα του τι θα πει ο κόσμος, τότε η κατάσταση περνάει στα χέρια του άντρα. Το ύψος θεωρείται πως δίνει επιβλητικότητα στον άντρα. Με λίγα λόγια, κάποιος που δεν είναι τόσο ψηλός, πρέπει να είναι επιβλητικός με το στυλ του. Αυτό μπορεί να γίνει με τις ατάκες του, με τον λόγο του, ακόμα και με το πως στέκεται στον χώρο. Οπότε αδέρφια μου καταλαβαίνετε. Σας θέλω με κοφτό λόγο, σκληρούς, μερικές φορές και αμείλικτους. Πρέπει όμως να αντισταθμίζετε αυτή την επιβλητικότητα με το χιούμορ και την οξυδέρκεια σας.

Θα κλείσουμε το σημερινό πόνημα της στήλης με την αισθητική. Την άφησα τελευταία αλλά την θεωρώ εξίσου σημαντική με τα προηγούμενα. Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής αλλά και οπτικής. Με λίγα λόγια, όσο κοντός και να είναι κάποιος, αν καταφέρνει να κουμπώνει καλά στην γαζέλα που έχει δίπλα του, θεωρώ πως είναι τεράστια υπόθεση για την επιτυχία της σχέσης αυτής. Αυτοί είναι οι λόγοι που πιστεύω πως αυτού του είδους το μέγεθος δεν μετράει. Περιμένω στα σχόλια σας και τις δικές σας προτάσεις.

Η σοβαρή γωνιά

Θέλω να γράψω 2 λόγια για τον Παντελίδη στην σοβαρή γωνιά. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς που με διαβάζετε είτε δεν θα ακούγατε, είτε απεχθάνεστε την μουσική του και το είδος αυτό. Δεν μπορούμε όμως να μην αναγνωρίσουμε κάποια πράγματα. Είναι και η εποχή μας. Τα ιδανικά εκλείπουν και ο κόσμος καλώς ή κακώς διψάει για ήρωες και άτομα τα οποία θα μπορούν με τις πράξεις τους να εμπνέουν το λαϊκό αίσθημα. Αυτό έκανε και ο Παντελής.

Δεν ξέρω αν θα αφήσει κενό στην νύχτα. Η νυχτερινή διασκέδαση επέζησε και μετά το χαμό του Στράτου, γιατί έχει μάθει να μετασχηματίζεται και να προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες της εποχής. Άφησε όμως πλήθος τραγουδιών που θα ακούγονται για χρόνια. Αγαπήθηκε, γιατί έγραφε βιωματικά και ακούγονταν από όλες τις τάξεις και αυτό είναι που κάνει την επιτυχία. Είχε το θάρρος του παιδιού της διπλανής πόρτας , ο οποίος παίρνοντας την κιθάρα του και με την συντροφιά με μία web camera, μπήκε σφήνα στο star system του Καρρά, του Μαζωνάκη και πολλών άλλων. Δεν το έκανε βέβαια και ο ίδιος πολύ θέμα.

Υγ: Μου την σπάει όταν σας λέω πως είμαι από τα Πετράλωνα και δεν τα ξέρετε ή με κοιτάτε σαν χαζοί. Τα Πετράλωνα φίλοι μου είναι ο αφαλός της Αθήνας. Όλα ξεκινάνε από εδώ.
Υγ2: Πως λέγεται μια φακή πάνω σε μία άλλη φακή. Φακή επαφής.
Υγ3: Για μια φορά μόνο μην φτιάξεις φακές Τετάρτη.
Υγ4: Φιλάκια παίχτες μου. Τα λέμε σε λίγες μέρες.

© 2016, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr