Τα «σ’ αγαπώ».

Από την Μαριαλένα Νικολοβγένη

Της αμμουδιάς τα σ’αγαπώ έχουν μια αλμύρα τόση που θα στα λέω μέχρι να ξημερώσει.

Είναι εκείνα που μένουν στης άμμου τα γραμμένα, και κρατούν τους έρωτες φυλαγμένους στα πρακτικά της ακρογιαλιάς. Όσες θάλασσες κι αν τα σβήσουν, εκείνα θα έχουν προλάβει να σε μεταμορφώσουν γιατί θα σε έχουν νιώσει, θα έχουν ακούσει το καρδιοχτύπι σου τη στιγμή που χάραζες τα γράμματα τους, θα έχουν δει τη λαχτάρα στα μάτια σου για εκείνον που ποθεί η ψυχή σου.

Γι’ αυτό υπάρχουν τα καλοκαίρια. Για να σε κάνουν ποιητή, για να σε μυήσουν στον έρωτα και στον ρομαντισμό. Σε εκείνον που φαίνεται να έχεις ξεχάσει πως υπάρχει στην ζωή σου, παρά μόνο σε νουβέλες και σε ταινίες θερινού σινεμά. Διψάς για την γεύση του, ποθείς την αίσθηση του κι απογοητεύεσαι στην έλλειψη του. Το καλοκαίρι είναι συναίσθημα που ευδοκιμεί όλες τις εποχές σε εκείνες τις ερωτικές ιστορίες που φυλάγεται ο ρομαντισμός και η αγάπη. Αντί να τις αναζητάς, γίνε εσύ εκείνη η εποχή που θα ήθελες να βιώσεις, γίνε εσύ καταφύγιο για εκείνον τον έρωτα που θες να νιώσεις. Βάλε αστέρια, βάλε μουσική, ρομαντισμό για ανάσες, κι αλμύρα για γεύση. Προετοιμάσου ώστε να γράψεις τη δική σου ιστορία, μαζί με εκείνον που θα λαχταράς να του φωνάζεις εκείνα τα καλοκαιρινά τα σ’άγαπώ, της αμμουδιάς τα χαραγμένα.

 

© 2016, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!