Ταξίδεψε χαρούμενα…μπορείς!

Γράφει ο Γιώργος Μπεκρής

Που βρίσκεσαι τώρα; Τι θα κάνεις σήμερα; Έχεις προγραμματίσει κάτι δυνατό;

Ίσως να βλέπεις τηλεόραση…και χαζεύοντας το μάτι σου πέφτει σε άγνωστα σημεία του πλανήτη στα οποία βρίσκεται το συνεργείο της κάθε ταξιδιωτικής – ψυχαγωγικής – εξερευνητικής εκπομπής. Αυτοί πήγανε εκεί, ζήσανε την εμπειρία…καλή ή κακή, περιπετειώδη ή μη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Εσύ τι έκανες;

Σίγουρα θα σκέφτηκες πως είναι να βρισκόσουν και εσύ εκεί σε αυτό το μέρος, το διαφορετικό, τα μακρινό, το ιδιαίτερο! Η σκέψη σταματάει, όταν κλείνεις την τηλεόραση, ξύνεσαι λίγο και επιστρέφεις στις καθημερινές σου συνήθειες. Δουλειά, ο καθιερωμένος καφές – εάν έχεις όρεξη -, επιστροφή σπίτι και στις καλές μέρες κανένα ποτό.

Μην κάνουμε τα ίδια και τα ίδια! Μουρμούρα για τα λεφτά, λιώσιμο σπίτι και πάλι από την αρχή. Μήπως η σκέψη σου για τα άγνωστα σημεία του πλανήτη στα οποία δεν έχεις πάει ποτέ, να γίνει πραγματικότητα; Τώρα, θα γυρίσεις και θα μου πεις – και με το δίκιο σου – πως άλλα προβλήματα δεν έχουμε..τα ταξίδια μας λείπουν! Οικονομική κρίση, ανεργία και κοινωνικά προβλήματα απασχολούν τον καθένα μας….δε ζω στον κόσμου μου….αλλά προσπαθώ να ταξιδέψω σε έναν διαφορετικό! Ο καλύτερος τρόπος για να ξοδέψεις λεφτά είναι τα ταξίδια! Δεν έχεις λεφτά; Προσπάθησε να μαζέψεις και οργάνωσε ένα ταξίδι για σένα! Όπως το θες εσύ, όπως το έχεις φανταστεί εσύ! Ένα σακίδιο στην πλάτη με τα απαραίτητα και πολύ όρεξη…δε χρειάζεται κάτι άλλο! Τα χρήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν; Το ταξίδι μπορεί να είναι μια απλή εκδρομή σε ένα κοντινό μέρος…το ταξίδι όμως δεν παύει να είναι ταξίδι! Θα ξεχαστείς, θα ηρεμήσεις, θα ξεφύγεις από την ρουτίνα…η ψυχή σου και η σκέψη σου θα ταξιδεύουν! Ακόμη και εάν είσαι σε ένα μέρος δίπλα στο σπίτι σου….εμείς ορίζουμε αυτά που θέλουμε να ζήσουμε, το πως τα θέλουμε, τον χρόνο, τον τόπο και το γιατί!

Κάνε κάτι διαφορετικό…

Ταξίδεψε χαρούμενα…μπορείς!

© 2016, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!