Ταξιδιάρικοι κολλητοί!

Toυ Άγγελου Γιαννακόπουλου

Το νόημα δεν βρίσκεται στο προορισμό αλλά στη διαδρομή και στην παρέα. Μπορεί να έχεις βρεθεί στα χειρότερα και πιο ανούσια μέρη του πλανήτη ωστόσο έχεις περάσει εξαιρετικά. Και αυτό οφείλεται στην παρέα σου. Στην παρέα σου με την οποία έχεις οργανώσει εδώ και καιρό το low budget ταξίδι σου.

CAMERA

Οι χλίδες δεν χωράνε στα ταξίδια με τους κολλητούς σου. Θα ταξιδεύσεις στην οικονομική θέση, θα μείνεις άυπνος χωρίς κατάλυμα σε μια άγνωστη χώρα και θα καταπιείς χιλιόμετρα χωρίς στάση απλά και μόνο για να ανακαλύψεις και να θαυμάσεις όσα περισσότερα μνημεία, μέρη μπορείς. Δεν θα σε απασχολήσει η κούραση. Γιατί έχεις τους φίλους σου δίπλα, οι οποίοι σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις σε αυτό το ταξίδι χωρίς προορισμό το οποίο έχει ένα σκοπό… την ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Δουλεύεις σαν χαμάλι καιρό για αυτό το ταξίδι. Έχεις ένα σκοπό να ζήσεις αυτές τις μέρες μαζί τους και να έρθεις σε επαφή με μέρη τα οποία ίσως να μην σου δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να τα επισκεφτείς. Μπορεί να μην έχεις ιδέα για το τι βλέπεις ωστόσο αναγνωρίζεις το διαφορετικό και διευρύνεις τον ορίζοντά της σκέψης σου με νέες εικόνες και εμπειρίες. Και μετά το touring στην άγνωστη πόλη θα ακολουθήσει το junk food από το χειρότερο μαγαζί της πόλης και δεν θα σε νοιάζει για το τι τρως απλά θα ξέρεις ότι έχεις επιλέξει το πιο vfm μέρος της περιοχής. Έπειτα πάλι περπάτημα και περπάτημα μέχρι να νυχτώσει ώστε να βρεις το πιο hot μέρος διασκέδασης της πόλης ώστε να περάσεις την νύχτα μέχρι να βρεθείς και πάλι το πρωί στο αεροδρόμιο για τον επόμενο προορισμό. Γιατί μεταξύ μας ο ύπνος σε ταξίδια είναι ντεμοντέ και δεν έχει χώρο στα πλάνα μας.

CAMERA

Η ουσία είναι μια… Δεν σε απασχολεί τίποτα είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις, να μιλήσεις, να δεις, να ζήσεις και να δεις τα πάντα με τα άτομα που αγαπάς και θα ήθελες να τα έχεις για πάντα δίπλα σου… τους ΦΙΛΟΥΣ σου…

Αφιερωμένο στους “ταξιδιάρικους” κολλητούς μου…

© 2015 – 2019, Athens Vibe Crew. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under Unfiltered Chaos

Το Athens Vibe είναι άνθρωποι, είσαι εσύ, εγώ, ο δίπλα σου, νέοι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για να προσπαθήσουν. Με διάθεση να πάμε κόντρα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε ερχόμαστε με φρέσκες προτάσεις και ιδέες για την πόλη που αγαπάμε να μισούμε: την Αθήνα!