Τρυπώσαμε στο Athens Retro Festival και είδαμε αυτά:

Το ταξίδι των αναμνήσεων ξεκίνησε και από χθες στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ στο Γκάζι και οι Αθηναίοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν retro εμπειρίες, χρώματα και αρώματα μιας άλλης εποχής! Σαν να μπήκες στη μηχανή του χρόνου, σαν, να είσαι πάλι παιδί. Η ομάδα του AthensVibe ήταν εκεί και με ένα κερασμένο ποτήρι μπύρα από την Fix στο ένα χέρι, και την κάμερα στο άλλο θέλουμε να σας μεταδώσουμε το vibe που μας έδωσε η χθεσινή ημέρα!

Θεματικά σκηνικά, Παλιά Οχήματα, Κουστούμια εποχής, Κόμικς, Εκθεσιακά συλλεκτικά κομμάτια, Μαγαζάκια με Retro Παιχνίδια , Αντικείμενα, Ρούχα, Αξεσουάρ, Διακοσμητικά και φυσικά τα λατρεμένα παλιά ηλεκτρονικά παιχνίδια και κονσόλες, μαζί με γεύσεις αγαπημένες λουκουμάδες burgers και άλλα λαχταριστά sreetfood. Ταυτόχρονα είδαμε Live workshops με retro Χτενίσματα, Μανικιούρ, Περιποίηση Γενειάδας και φυσικά τον Λουστράκο που ήταν κάπου εκεί, έτοιμος να γυαλίσει τα παπούτσια μας!

Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες, και αν μετά από αυτό θέλετε να δείτε όλα αυτά από κοντα, το Athens Retro Festival θα είναι εκεί μέχρι και την Κυριακή!

Vespa παντού!

O μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ η μπύρα Fix με τα instagram frame της.

Ποδήλατο παλιού ταχυδρόμου, πολύ παλιού όμως!

Μια ωραία ΝΤΕΜΟΝΤΕ εικόνα.

Καπέλα και χρωματιστά υφάσματα, σύμβολα μιας ολόκληρης εποχής.

Retro Faces and style!

Ένα ακόμα Fix Instagram Frame.

Η Aγαπημένη μας Πωλινα, γνωστή με το μικρό της όνομα και πάντα iconic.

Το περίπτερο του Retronion.

Ενας παλιός καλός μας φίλος.

Eνας πραγματικός μας φίλος… ναι το αφεντικό μας είναι.

…και εγώ με μαλλιά, που κανονικά ΔΕΝ ΕΧΩ.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Athens Retro Festival εδώ

 

 

 

 

© 2018 – 2019, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under radar

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.