Βρήκαμε το πιο inspirational t-shirt για την νέα χρονιά!

Ενα από τα θετικά της Αθήνας, είναι ότι δεν είναι μια χαοτική πόλη που κανείς δεν ξέρει κανέναν, λίγο πολύ όλοι έχουμε ιδωθεί κάπου ή όλο και σε κάποιο cafe θα τύχουμε κανέναν γνωστό μας. Κάπως σε μια παρέα φίλων σε ένα στέκι μου, έμαθα για το “Μπορώ”.

Ο Δημήτρης ετοίμαζε για μήνες αυτό το brand που με εντυπωσίασε αμέσως. Θέλησα να τον γνωρίσω, να μάθω όλο το σκεπτικό του, και να ανακαλύψω λόγους που θα μπορούσε κάποιος να φορέσει αυτό το μακό.

Ο Δημήτρης λοιπόν, Ελληνας που μένει στην Γερμανία, με μια συνεχή αναζήτηση για δημιουργικότητα, και με ελληνικό χαρακτήρα μέσα σε μια έντονη παγκοσμιοποίηση, θέλησε να δημιουργήσει αυτό το brand για 2 λόγους αρχικά.Ο ένας είναι αυτό που λέει και το όνομα του Brand.

Δοκίμασε και ο ίδιος τον εαυτό του, να δει αν “μπορεί” και θέλει να δοκιμάσουμε όλοι τον δικό μας, στα δικά μας “Μπορώ”.

Δεν είναι απλά μια λέξη -μου λέει στην συνάντηση που είχα μαζί του- είναι μια δέσμευση, είναι συναίσθημα, είναι δημιουργία, είναι δύναμη για την ζωή. Συμφωνώ και συμπληρώνω: είναι 100% inspirational όλο αυτό το Project.

Μου εξηγεί περισσότερα “Δεν είναι άπλα ένα ρούχο..είναι ένα προσωπικό reminder αφήνοντας όλες τις δικαιολογίες σου πίσω γιατί. Το μπορώ είναι μια λέξη δυνατή, μια υπόσχεση στον εαυτό σου …μια υπενθύμιση στο ότι είσαι ικανός να καταφέρεις τα πάντα πάνω σε μια σκηνή με το όνομα ζωή…την δίκη σου ζωή.”

Ο δεύτερος λόγος, είναι πιο προσωπικός του, αλλά και προσωπικός μας αν το δεις πιο βαθιά. Γιατί να μην υπάρχουν brands με Ελληνικά γράμματα αφού είναι τόσο μοναδικά; Πλάκα πλάκα, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, γιατί να φοράω μόνο το supreme μακό ή φούτερ, και όχι και κάτι που έχει φτιαχτεί από Ελληνες για όλο τον κόσμο και είναι εξίσου δυνατό σαν μήνυμα;

Η απάντηση λογικά που έρχεται στο μυαλό όλων είναι: γιατί όχι;

Τέλος, είναι προσωπικό όπως σας είπα παραπάνω, μιας και το μπορώ παίρνει την δύναμη ή το νόημα του από τον ίδιο που το φοράει μιας και είναι δικό το statement.

To ΑthensVibe λοιπόν, θέλησε να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια και κάποιοι από εμάς, φορέσαμε πρώτοι αυτό το πολύ ιδιαίτερο t-shirt, ενώ ταυτόχρονα είπαμε ο καθένας ξεχωριστά το δικό του “Μπορώ”.

Panagiotis Rinos “Μπορώ να αναγνωρίζω την καλοσύνη και να την επικροτώ”. 

Stella Makraki “Μπορώ να βρίσκω Χρόνο για εμένα, ενώ ταυτόχρονα είμαι μανούλα ενός παιδιού”.

Michalis Vourkos “Μπορώ να είμαι πολύχρωμος, ακόμα και σε μια γκρίζα Αθήνα”.

Konstantinos Skafidas “Μπορώ να μαθαίνω κάθε μέρα κάτι καινούριο”.

.

Panagiotis Kiousis “Μπορώ να χαμογελάω ακόμα και αν έχω μια άσχημη ημέρα”.

Δείτε όλη την συλλογή εδώ, και για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε το δικό σας statement, εξασφαλίσαμε *εκπτωτικό κωδικό με 20% έκπτωση για το σύνολο των αγορών σας. Επιπρόσθετα μερος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωνικά ιδρύματα που βοηθάνε συνανθρώπους μας. (θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση προσεχώς στα official social media του brand)

To coupon code είναι: Athens20

SiteFacebookInstagram

© 2018, Παναγιώτης Ρίνος. All rights reserved. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια από το athensvibe.gr

Filed under radar

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.